Seizoen 2019/2020 - Eredivisie : PSV - Willem II (3 - 0)

08 februari 2020 - 19:45 uur

Bron: NOS Teletekst

Willem II heeft na negen duels zonder nederlaag weer eens verloren.PSV won in eigen huis met 3-0 en is de nummer vier in de stand tot op een punt genaderd.

PSV begon scherp aan het duel en na een half uur leverde het veldoverwicht ook een treffer op:Schwaab speelde Dumfries aan en die kapte naar binnen en schoot de bal met links in de verre hoek.

Het voor rust nogal povere Willem II beet in de tweede helft meer van zich af.Met een puntertje van Pavlidis was het ook dicht bij de 1-1,maar het werd 2-0 door Thomas,na goed voorbereidend werk van Gakpo.Diep in blessuretijd leverde een knullige terugspeelbal van Ndayishimiye in een leeg doel 3-0 op.

Laatst bijgewerkt : 9 feb 2020 - 11:15

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Bas Jans.