Seizoen 2019/2020 - Eredivisie : PSV - Fortuna Sittard (5 - 0)

07 december 2019 - 19:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft thuis een simpele 5-0 zege geboekt op Fortuna Sittard en daarmee de derde plaats heroverd op Willem II.

Bergwijn had een aandeel in elk van de drie doelpunten voor rust:hij verzorgde de assist bij de 1-0 van Doan (kopbal), stond met een goede actie aan de basis van de 2-0 (knappe kopbal van Malen) en bleef koel vanaf de strafschopstip.

Kort na rust werd Malen neergehaald en benutte Ihattaren de penalty.Malen liet daarna nog twee flinke kansen om van dichtbij te scoren liggen,maar op zijn aangeven trof Gakpo wel doel.Kort voor de 5-0 viel Afellay in bij PSV en dat was na bijna twee jaar afwezigheid zijn officiële rentree op het voetbalveld.

Laatst bijgewerkt : 8 dec 2019 - 16:46

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Tygo Holthuijsen.