Seizoen 2010/2011 - Eredivisie : PSV - VVV-Venlo (3 - 0)

03 oktober 2010 - 16:30 uur

Bron: NOS teletekst - Door: ST

PSV heeft in de eredivisie de leiding overgenomen van Ajax door op eigen veld na een moeizaam begin een 3-0 zege te boeken op VVV-Venlo.

Zonder zelf gevaarlijk te worden hield VVV voor rust eenvoudig stand. PSV had een overwicht,maar de scherpte ontbrak en het tempo lag te laag om de Venlose verdediging serieus te verontrusten.

In de tweede helft brak PSV de ban,maar het werd wel geholpen door een fout van De Regt; hij schoof de bal in de voeten van invaller Reis,die doelman Gentenaar omspeelde en scoorde. Bouma verdubbelde de score met een kopbal uit een corner van Dzsudzsák en Reis tekende na goed werk van Engelaar en Lens voor de 3-0.