Seizoen 2002/2003 - Eredivisie : PSV - De Graafschap (4 - 0)

28 september 2002

Door: RD

PSV heeft vanavond een makkelijke overwinning geboekt tegen De Graafschap. PSV begon de eerste helft vrij rustig maar halverwege verhoogde PSV het tempo. Dit resulteerde vrij snel in het eerste doelpunt van Dennis Rommedahl na een mooie actie van Leandro en de voorzet van Arjen Robben.
Daarna kreeg PSV veel kansen mede door fouten in het centrum van de verdediging van De Graafschap. Mateja Kezman kon vrij doorlopen op de keeper van De Graafschap en scoorde de 2-0. Niet lang daarna was het Robben die de 3-0 liet aantekenen. Nog voor de rust wist PSV veel kansen te creëren, mede door slecht uitverdedigen van De Graafschap.
De tweede helft deed PSV het iets rustiger aan, wel scoorde Mateja Kezman nog zijn tweede treffer van de avond, terwijl de wissel al voor hem klaarstond.
Daarna geloofde PSV het wel en speelde de wedstrijd in een (te) rustig tempo uit.

• Ronald Waterreus
  • Kasper Bøgelund
  • André Ooijer
  • Ernest Faber
  • Wilfred Bouma
  • Dennis Rommedahl (62. Arnold Bruggink)
  • Mark van Bommel (69. Johann Vogel)
  • Remco van der Schaaf
  • Arjen Robben
  • Leandro
  • Mateja Kezman (62. Jan Vennegoor of Hesselink)