Seizoen 2013/2014 - Eredivisie : RKC Waalwijk - PSV (2 - 0)

02 februari 2014 - 16:30 uur

Bron: NOS Teletekst

Phillip Cocu

PSV heeft voor het derde jaar op rij bij RKC verloren.In Waalwijk werd het kwakkelende PSV met 2-0 verslagen.

In de armoedige eerste helft kreeg PSV kansen via Schaars (over),Locadia (twee keer uit de draai over) en Depay (lat). Schet had kunnen scoren namens RKC,maar zijn schotje werd gekeerd door Zoet, waarna Sno uit de rebound over schoot.

Sno scoorde wel kort na rust met een bal door de benen van doelman Zoet.Hij keerde later op de lijn ook een kopbal van Rekik.En na gemiste kansen van Depay (van dichtbij over) en van Maher (redding doelman Seda) tekende Sno,uit een van de schaarse tegenaanvallen,in blessuretijd ook nog voor de 2-0.