Seizoen 2013/2014 - Eredivisie : PSV - AZ (1 - 0)

25 januari 2014 - 20:45 uur

Bron: NOS Teletekst

Zoet

In een duel dat vooral voor rust de moeite waard was,heeft PSV thuis met 1-0 gewonnen van AZ.

Vroege druk van PSV zorgde voor chaos bij AZ en Willems profiteerde dankbaar: 1-0.AZ herstelde zich snel en een tikje van Wuytens achter zijn standbeen om kwam op de paal.Daarna kwamen er kansen over en weer en dat er voor rust niet meer gescoord werd,was een wondertje.

Het ging na de rust nog even op gelijke voet voort.Doelman Esteban werd getest door Maher,Zoet door Jóhansson.AZ wist de thuisploeg echter niet lang vast te zetten en PSV kwam nauwelijks meer in problemen.Alleen een inzet van Lewis moest nog van de lijn worden gehaald.

Laatst bijgewerkt : 27 jan 2014 - 7:57

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Sander Bosch.