Seizoen 2013/2014 - Eredivisie : PSV - RKC Waalwijk (2 - 1)

06 oktober 2013 - 16:30 uur

Bron: NOS Teletekst

Locadia

PSV heeft in eigen huis een verdiende maar onnodig moeizame 2-1 overwinning geboekt op RKC Waalwijk.

Vanaf het eerste fluitsignaal zocht PSV de aanval en de ene kans volgde op de andere.In de 22ste minuut was het raak toen Toivonen op randje buitenspel de bal in het net schoof.Na de 1-0 had de thuisploeg het duel moeten beslissen, maar ineens stond het 1-1:Braber rondde uit een snelle uitval simpel af.

In de tweede helft groeide RKC-doelman Seda uit tot de man van de wedstrijd.De Tsjech redde uitstekend op inzetten van Schaars,Bakkali,Bruma en meerdere van Depay.In de slotfase zat Seda er echter een keer naast en Locadia profiteerde.