Seizoen 2014/2015 - Eredivisie : PSV - FC Groningen (2 - 1)

Wedstrijd verslag

15 maart 2015 - 14:30 uur

Bron: NOS Teletekst

Isimat

PSV is weer een stapje dichter bij de landstitel gekomen.Groningen bood goed partij in Eindhoven,maar PSV won: 2-1.

Groningen kreeg in de opwindende eerste helft drie flinke kansen op rij,waarna Wijnaldum scoorde na een een-tweetje met De Jong.PSV kon uit een penalty op 2-0 komen,maar De Jong miste en Depay's treffer uit de rebound werd afgekeurd omdat hij te vroeg kwam inlopen.Op slag van rust werd het 1-1 via Botteghin.

Ook de tweede helft was enerverend,met kansen over en weer.Isimat-Mirin was de enige die er een benutte:De Jong bracht de bal uit een hoekschop met het hoofd terug in de zestien en de Fransman werd met een schot uit de draai matchwinner.

Extra

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.
  • De mascotte van de wedstrijd was: Rens van Dooren.