Seizoen 2014/2015 - Eredivisie : PEC Zwolle - PSV (3 - 1)

13 september 2014 - 20:45 uur

Bron: NOS Teletekst - Door: Chris

Zoet

PSV is tegen z'n eerste puntenverlies aangelopen.De koploper in de eredivisie verloor met 3-1 bij PEC Zwolle en zag de opponent in de stand langszij komen.

Voor de rust was PEC beter en had het via Lukoki en Drost moeten scoren.PSV kwam echter op voorsprong:na hands van Broerse schoot De Jong de toegekende penalty binnen.Even was Zwolle van de leg,maar Zoet hielp PEC terug in het zadel.De PSV-doelman ging ernstig in de fout bij een schot van Drost.

In de tweede helft maakte Broerse zijn fout goed door een vrije trap prachtig binnen te schieten.Rienstra verzorgde in de slotfase de slagroom op de taart met een schitterende stift:3-1.

Laatst bijgewerkt : 14 sep 2014 - 8:18

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.