Seizoen 2015/2016 - Eredivisie : N.E.C. - PSV (0 - 3)

Wedstrijd verslag

14 februari 2016 - 16:45 uur

Bron: NOS Teletekst

Koploper PSV heeft eenvoudig gewonnen van NEC.De Eindhovenaren zegevierden op een spekglad veld in Nijmegen met 3-0.

Sleegers had NEC al vroeg op 1-0 moeten zetten,maar hij schoot recht op de goed uitkomende Zoet.PSV benutte zijn eerste kans wel direct:De Jong knikte raak uit een zuivere voorzet van Willems.Na ruim een half uur kreeg Sleegers opnieuw een kans,maar Zoet lag wederom in de weg.

PSV creëerde in de eerste helft weinig, maar dat was na rust een ander verhaal. Locadia en Narsingh hadden de 2-0 op de schoen,maar stuitten op Jones.De keeper van NEC was na ruim een uur wel geklopt toen Locadia raak kopte.Toen Van Ginkel de 3-0 maakte,was het gedaan met NEC.