Ik ben al bijna twaalf dus ik dacht dat ik niet meer mocht, maar nadat ik terugkwam van school, op de dag dat de CITO was afgelopen, hadden ze mij verteld dat ik toch nog mascotte mocht zijn. Ze hadden het even geheim gehouden, maar ik was heel blij toen ze het me vertelden.

Toen we naar Eindhoven reden, helemaal vanuit Rijswijk, ging het eerst sneeuwen maar gelukkig was dat snel voorbij.
    Eerst ging ik naar de Supporterswinkel. In een kantoortje achter de winkel kreeg ik van Ronald een tenue met een shirt, broekje en sokken. Toen kreeg ik een rondleiding, mijn vader nam overal foto’s. In de perskamer waren allemaal mensen hun spullen klaar aan het zetten.
    Ook gingen we naar de bestuurskamer van de Supportersvereniging.

Ik mocht voor de wedstrijd met de wissels inspelen dat was echt leuk. Vooral Jan V of H was erg aardig. Daarna ging ik met Marcelo het veld op. Nadat ik van het veld af was ging ik op de tribune zitten, we hadden namelijk ook kaartjes gekregen. In de rust stond het 4-0, ik had 7-0 als eindstand voorspeld, dus dat kon nog.
    Tijdens de rust gingen we penalty schieten. En daarna een rondje om het veld lopen.

Toen ging ik de tweede helft kijken. Het was 4-1 geworden jammer van mijn voorspelling, maar het was wel heel leuk.
    Na de wedstrijd gingen we naar het spelershome om handtekeningen te verzamelen en op de foto te gaan. Bijna alle spelers waren er! En toen gingen we weer terug naar huis.

Ronald heel erg bedankt voor de leuke dag.