• Heinkenszand

Reactie Jarno van den Dries

• Vorig seizoen werd ik gebeld voor een uitnodiging om mascotte te zijn bij een thuiswedstrijd van PSV maar helaas kwam ik net geblesseerd van de training. Gelukkig kreeg ik tegen VVV toch nog een nieuwe mogelijkheid.

Na het aantrekken van het mooie PSV tenue en het warmlopen met de spelers van PSV was het verzamelen voor de line up. Samen aan de hand van Timothy Derijck ben ik het veld opgelopen. Dat maakt veel indruk zo een vol stadion.

Binnen 3 minuten was het al 1-0. In het stadion werd geroepen tien, tien, tien. Maar helaas stopte PSV met scoren. Vanaf dat moment was het voetballen minder spannend. Het was weer wel spannend toen ik zelf in de rust het veld op mocht. Samen met de andere kinderen van de line up heb ik meegedaan aan de shoot out. Dat vond ik erg leuk en ook nog gescoord. Na de rust was het nog steeds geen spannende wedstrijd. Gelukkig scoorde vlak voor tijd Mark van Bommel uit een vrije trap. De keeper van VVV maakte hierbij wel een blunder.

Na afloop van de wedstrijd naar het spelershome. Het duurde even voordat de eerste spelers kwamen. Gelukkig heb ik heel wat handtekeningen en leuke foto’s overgehouden aan dit bezoek. Tijdens de lange terugreis naar Zeeland heb ik nog lekker na kunnen genieten van deze bijzondere en leuke dag. PSV supportersvereniging en Ronald: super bedankt!!