• 2012/2013

Woonplaats

• Schaijk

Reactie Sam Loeffen

• Op zondagavond kregen wij een mail van Ronald, waarin stond dat ik mascotte mocht zijn voor de wedstrijd PSV-Feyenoord op woensdag 31 januari 2013. Ik was door het dolle heen en kon niet wachten totdat het eindelijk woensdag was.

Woensdag om 17.30 uur zijn we vertrokken naar Eindhoven. Toen we daar aankwamen hebben we eerst lekker friet en frikandel gegeten en natuurlijk nog even naar de Fanstore.

Toen hebben we ons gemeld bij Ronald en ik kreeg een PSV tenue (het mooiste wat er bestaat), het paste perfect. Ook mocht ik de stand van de wedstrijd voorspellen, ruststand 1-1 en eindstand 2-1 voor PSV. Daarna kreeg ik een rondleiding in het stadion en dat was super leuk en ik had ook 100 jaar PSV gezien. In de perskamer mocht ik ook even op de stoel van Dick Advocaat zitten.

Daarna gingen we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging, waar we nog drinken kregen. Na een tijdje nam Ronald mij mee naar het veld en mocht ik met de reservespelers overspelen en ik mocht met Bouma op de foto.

Toen alle spelers weer van het veld af gingen, mocht ik mee naar de spelerstunnel, ik mocht toen mee op het veld lopen aan de hand van Mertens. Super stoer!!!!

Toen gingen we op de tribune met mijn familie de wedstrijd kijken. Ik was door het dolle heen toen het in de rust 1-1 (mijn voorspelling) was. Ronald kwam mij in de rust halen en ik mocht toen op het veld spelletjes met Phoxy doen. In de 2e helft was het spannend en werd het uiteindelijk 2-1.
    Mijn voorspelling ;-)

Na de wedstrijd mocht ik mee naar het spelers home, waar ik handtekening aan de spelers mocht vragen en foto's maken. Toen gingen we naar huis.