Home > Nieuws > Tien doelpunten bij oefenwedstrijd

Tien doelpunten bij oefenwedstrijd

Panningen - PSV 1-9

16 jul 2002 - Door: DvG

PSV heeft ook haar derde oefenwedstrijd gewonnen. In en tegen Panningen werd het 1-9. Voor de eerste keer in de oefencampagne kwam PSV op achterstand. In de 26e minuut scoorde van Schijndel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Al 4 minuten daarna had PSV al orde op zake gesteld door doelpunten van Ramzi en Gakhokidze was de achterstand al in een voorsprong omgebogen. Uiteindelijk werd het 1-9.

De volgende wedstrijd zal een meer serieuze test gaan worden. Zaterdag 20 juli aanstaande speelt PSV tegen KRC Genk uit België.

De karakteristieken:

Toeschouwers: 5.000
Doelpunten: (26) Van Schijndel 1-0; (29) Ramzi 1-1; (30) Gakhokidze 1-2; (35) Bruggink 1-3; (41) Ooijer 1-4; (54) Ramzi 1-5; (56) Van Bommel 1-6; (70) Edno 1-7; (76) Wilson 1-8; (79) Leandro 1-9.
Gele kaarten: (44) Ooijer (PSV), (49) L. Rutten, (50) Van Schijndel (Panningen).