Home > Nieuws > Hiddink: PSV weer levend

Hiddink: PSV weer levend

na moeilijke start

5 nov 2003 - Door: DvG
Guus Hiddink

In de de gebruikelijke persconferentie na afloop van de Champions League wedstrijd tussen PSV en AEK Athene deelde PSV coach de aanwezigen mee dat hij tevreden was met de uitslag en het vertoonde spel.

Volgens de PSV coach had men het vooral goed gedaan in tactisch opzicht. PSV was met name bang voor een snel doelpunt van AEK, dit had men echter goed opgelost.

Ook het feit dat de eerste helft voor PSV nog geen doelpunt bracht maakte de ploeg niet onrustig. Toen de tweede helft na een uitstekende kopbal van Bouma en een goed doelpunt van Robben de 2-0 bracht was het volgens de PSV coach een "gelopen koers".

Al met al is PSV volgens Hiddink na een slechte start in de Champions League door de twee overwinningen weer levend. "We zijn nu dichtbij een vervolg en een volgende stap zal moeten worden gezet tegen Monaco", aldus de PSV coach, die tevens zei blij te zijn dat Deportivo ook kon scoren tegen Monaco. Toch blijft de PSV coach realisitisch over de kansen, maar "misschien is er een kans op een stunt".

Laatst bijgewerkt : 5 nov 2003 - 23:33