Home > Nieuws > PSV nog in de race voor de dubbel

PSV nog in de race voor de dubbel

Overwinning op Heerenveen brengt PSV in de finale

11 apr 2001

PSV heeft vanavond de wedstrijd in de halve finale van de Amstel Cup in en tegen Heerenveen met 1-3 gewonnen. Van Nistelrooy in de eerste helft en Ramzi in de tweede helft brachten PSV op een verdiende 0-2 voorsprong. Hierna scoorde Lurling voor Heerenveen ongeveer 10 minuten voor tijd de aansluittreffer. Direct daarna maakte Van Nistelrooy zijn tweede doelpunt, waarmee de wedstrijd over was.
Hierdoor heeft PSV de finale van de Amstelcup bereikt. In de finale zal de club uit moeten komen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Vitesse en Twente die morgen gespeeld gaat worden.

De karakteristieken:

Heerenveen - PSV 1-3

43' 0-1 Van Nistelrooij
54' 0-2 Ramzi
82' 1-2 Lurling
83' 1-3 Van Nistelrooij

Geel: Klompe, De Nooijer (Heerenveen), Ramzi (PSV)

De opstellingen:
Heerenveen: Vonk,Klompe,Ebbinge,Hansma,De Nooijer,Talan (Tuhuteru/60),Radomski,Jensen,Nurmela,Allbäck,Lurling
PSV: Waterreus,Faber,Nikiforov,Hofland,Heintze,Rommedahl (Bouma/74),v.Bommel, v.Bommel,Vogel (De Jong/69),Ramzi,Kezman (Bruggink/78),v.Nistelrooij

Scheidsrechter: Braamhaar