Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV-sjaals ook zaterdag voor de helft van de prijs

PSV-sjaals ook zaterdag voor de helft van de prijs

20 mrt 2008 - Door: Chris

Het was een mooi gezicht voorafgaand aan de topper tegen Ajax; de vele sjaals in het Philips Stadion bij opkomst van de spelers. PSV Fans United, Supportersvereniging PSV, Lighttown Madness en PSV bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de sfeeroproep. De kortingsactie wordt verlengd tot zaterdag.

Een sjaal voor € 7,-!
Rondom de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Groningen zijn opnieuw alle sjaals te koop voor slechts € 7,-, de normale prijs is € 13,95. Bijna de helft van de prijs! De sjaals zijn te koop bij de PSV FANstore (ingang 31 van het Philips Stadion) en Supporterswinkel PSV (ingang 11 van het Philips Stadion). Bij deze dus tevens opnieuw de oproep voor alle supporters om komende zaterdag een PSV-sjaal mee te nemen naar het Philips Stadion, of er nog snel eentje te kopen bij één van de verkooppunten!



Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 20 mrt 2008 - 15:01