Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > CL: PSV verliest uit met 2-1 van Atletico Madrid

CL: PSV verliest uit met 2-1 van Atletico Madrid

26 nov 2008 - Bron: NOS Teletekst - Door: Chris
Koevermans

PSV is definitief uitgeschakeld in de Champions League.In het spookstadion van Atlético Madrid verloor het met 2-1 waardoor de Spanjaarden zich plaatsten voor de tweede ronde.

Zonder toeschouwers en zonder ambiance leek de wedstrijd nog troostelozer dan die al was.Atlético deed zijn plicht door de aanval te kiezen en PSV had net als in de heenwedstrijd weinig grip op de Madrileense aanvallers.

Geklungel van Salcido ging vooraf aan de openingstreffer van Simao die al na een kwartier viel.Niet veel later werd het zelfs 2-0 toen Maxi Rodríguez een afvallende bal kiezelhard in het net poeierde.

Pal na de tweede treffer had Mendez iets terug kunnen doen.Uit een counter kreeg hij de bal ook achter de doelman, maar Heitinga redde op de lijn.Net na rust had PSV wel succes.Wie anders dan Koevermans (die alle Eindhovense goals in de CL maakte) scoorde uit de kluts.

De opleving duurde echter niet lang.PSV probeerde in de slotfase nog wel een heus offensief te creëren, maar kansen leverde het niet op.

Laatst bijgewerkt : 26 nov 2008 - 22:42