Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Nieuw! Aantrekkelijke ledenkortingen via IAK Verzekeringen

Nieuw! Aantrekkelijke ledenkortingen via IAK Verzekeringen

Nieuwe sponsor Supportersvereniging PSV

24 jul 2009

De Supportersvereniging PSV en IAK Verzekeringen hebben 23 juli jl. samen een overeenkomst getekend die de leden van de Supportersvereniging PSV aantrekkelijke voordelen biedt op het gebied van auto- & privé-verzekeringen en financiële diensten zoals hypotheken, pensioenvoorzieningen en inkomensverzekeringen. Het uitgangspunt is dat leden zich snel en gemakkelijk, maar vooral tegen een hele scherpe premie en aantrekkelijke voorwaarden verzekeren. Om die reden heeft de Supportersvereniging PSV voor IAK gekozen.



Ger van Os (voorzitter Supportersvereniging PSV), Ronald Berkhof (secretaris Supportersvereniging PSV), Louis Neele (directeur financiële diensten) en Ron Huijs (directeur particuliere schadeverzekeringen) van IAK Verzekeringen tekenen de overeenkomst die de leden van de Supportersvereniging PSV aantrekkelijke voordelen biedt.


De twee partijen zijn geen vreemden van elkaar. De Supportersvereniging PSV en Alpha Hypotheken Eindhoven – tegenwoordig overgenomen door IAK Verzekeringen – werken al jaren met elkaar samen. IAK in Eindhoven is een landelijk sterke speler op het gebied van collectieve (leden)verzekeringen. IAK behartigt al meer dan 80 jaar de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven (o.a. Philips, TNT, Océ, DAF) en behoort tot de top van de Nederlandse assurantie-intermediairs. De ruim 355 medewerkers bieden een compleet pakket aan verzekeringen en financiële diensten aan. Speciaal voor leden van de Supportersvereniging PSV heeft IAK een inlognaam- en wachtwoordcombinatie ingericht op de website www.iak.nl/korting waar direct een premieberekening kan worden gemaakt. Leden loggen in met inlognaam Psvsupporter en wachtwoord Voordeel. Meer informatie vind je ook in De PSV Supporter van augustus.

Laatst bijgewerkt : 25 jul 2009 - 10:35