Home > Nieuws > PSV eenvoudig naar volgende ronde

PSV eenvoudig naar volgende ronde

Bij rust al 2-0: PSV naar de volgende ronde

6 dec 2001 - Door: ST

Zonder in problemen te zijn geweest heeft PSV de achtste finale van de UEFA-cup bereikt. De terugwedstrijd tegen Paok Saloniki werd met 4-1 gewonnen.
Bij rust leidden de Eindhovenaren al met 2-0 door doelpunten van Vennegoor of Hesselink en Gakhokidze.
PSV had het beste van het spel en kwam geen moment in gevaar. Er waren zelfs kansen om de score nog verder op te voeren.
Na rust ging PSV op dezelfde voet verder. Na bijna een kwartier in de tweede helft scoorde Vennegoor of Hesselink opnieuw. Kort daarop deed Paok iets terug door een doelpunt van Okkas.
Mark van Bommel maakte klein half uur voor tijd ook weer zijn rentree na ruim 2 maanden blessureleed. Talent Wau viel 10 minuten voor tijd in en had een droomdebuut in het eerste van PSV, na een knappe actie werd hij gevloerd in het strafschopgebied en verdiende hiermee een strafschop. Van Bommel scoorde de 4-1.
Bij PSV begonnen Waterreus en Ooijer in de basis.

2. Vennegoor 1-0
33. Gakhokidze 2-0
58. Vennegoor 3-0