PSV wint met 1-3 van FC Utrecht

27 aug 2000

PSV heeft vandaag in en tegen Utrecht de eerste 3 punten van de competitie gepakt.
PSV won met 1-3 van Utrecht door doelpunten van Hofland, Bruggink en Rommedahl.
De eerste helft wist PSV een aantal goede kansen te creëeren maar wist hieruit niet te scoren. FC Utrecht deed dit wel en kwam op een 1-0 voorsprong.
De tweede helft begon PSV net zo matig als het de eerste helft had gespeeld maar na het doelpunt van Hofland werd PSV wakker.
De volgende 10 minuten wist PSV met zeer overtuigend spel de 3-1 op het scorebord te brengen.
Enig minpuntje na de wedstrijd vormde de oogblessure van Mark van Bommel. Onduidelijk is nog of de middenvelder mee kan doen met de komende interland tegen Ierland a.s. zaterdag.