Home > Nieuws > Feyenoord boekt zege bij PSV

Feyenoord boekt zege bij PSV

13 apr 2014 - Bron: NOS Teletekst
Willems

Feyenoord heeft in de strijd om de tweede plaats prima zaken gedaan door in Eindhoven met 2-0 te winnen van PSV.

De thuisploeg had in de beginfase het beste van het spel,maar alleen Depay kon gevaarlijk worden.Na een kwartier trok Feyenoord de wedstrijd steeds meer naar zich toe en dat leverde kansjes op voor Pellè en Immers.

Na een half uur kwamen de Rotterdammers op voorsprong.Uit een vrije trap van Vilhena kopte Mathijsen de bal langs Zoet.Feyenoord had ook daarna het beste van het spel en had op slag van rust de marge moeten verdubbelen.Pellè kreeg twee enorme kansen,maar faalde beide keren in de afronding.

Ook na rust was het spel van PSV onder de maat.De Eindhovenaren verloren te vaak de duels,speelden voorspelbaar en waren slordig in de passing.

Feyenoord speelde meer om te winnen en al snel was Immers dicht bij een goal. Pas na een uur werd doelman Mulder voor het eerst getest.Hij had echter een prima antwoord op de schoten van Depay en Hiljemark.

Aan de andere kant toonde keeper Zoet zijn klasse door De Vrij van scoren af te houden.Een kwartier voor tijd moest hij op een prachtige pegel van Janmaat het antwoord echter schuldig blijven, waardoor Feyenoord voor het eerst in tien jaar weer bij PSV won.