Home > Nieuws > Blog van Harrie: Afgetekend

Blog van Harrie: Afgetekend

21 sep 2014 - Door: Harrie Timmermans

Op vrijdagmiddag gaf Phillip Cocu een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Cambuur. Hij verwachtte dat de Friezen PSV “het vuur aan de schenen zouden leggen”. Ik was daar een beetje verbaasd over.

Kom op zeg, Cambuur thuis, dan manoeuvreer je jezelf toch niet in de rol van underdog? Die pak je toch meteen vanaf de eerste minuut bij de strot. Onze trainer kreeg echter gelijk. De eerste twintig minuten was de tegenstander heer en meester.

Het doelpunt van Luuk de Jong, terecht de Player of the Match, betekende de ommekeer in de wedstrijd. Na de 2-0 en de rode kaart voor Cambuur was de wedstrijd helemaal gespeeld.

En zo won PSV toch nog afgetekend. Een overwinning met potentie. Want als PSV er in slaagt om het weifelende begin uit het spel te bannen, staat er een ploeg die voor geen enkele tegenstander bang hoeft te zijn, en zeker geen underdog hoeft te spelen.

Laatst bijgewerkt : 22 sep 2014 - 8:32