Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Geen bussen naar Ajax !
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Geen bussen naar Ajax !

Buscombi afgeblazen

5 apr 2002 - Door: MS

Ondanks alle inspanningen om zowel een busreis als een treinreis aan te bieden voor de Amstel-cup wedstrijd tegen Ajax aanstaande woensdag 10 april is er nu toch besloten om de PSV aanhang slechts per trein naar Amsterdam te laten reizen. Dit is het resultaat van het overleg wat afgelopen woensdag heeft plaatsgevonden tussen PSV en Supportersvereniging PSV, Ajax, politie en gemeente Amsterdam n als gevolg van de geringe belangstelling voor deze wedstrijd.

Als er besloten zou zijn om toch met bussen naar de Arena af te reizen had dit geresulteerd in een vertrektijd vanuit Eindhoven van ongeveer 16.00 uur in verband met een verplichte aankomsttijd bij de Arena van 18.30 uur. Ook zouden de buspassagiers pas kunnen vertrekken uit de Arena als alle Ajax supporters vertrokken zouden zijn, dus ongeveer 1,5 2 uur na het einde van de wedstrijd. Bij een eventuele verlenging zouden de buspassagiers op zijn vroegst pas weer om 03.00 uur in Eindhoven terugkeren.
Aangezien het voor iedereen onacceptabel is dat men voor een binnenlandse wedstrijd bijna 12 uur onderweg zou moeten zijn is nu gekozen voor het beste alternatief.

Personen die reeds geboekt hebben voor de busreis kunnen het busbewijs gebruiken als instapbewijs voor de treinreis naar Amsterdam. Personen die besluiten om nu niet mee te reizen naar deze wedstrijd kunnen zich tot en met aanstaande dinsdag 9 april melden in de Supporterswinkel PSV of op telefoonnummer 040-2574782 zodat de Supportersvereniging PSV deze mensen het bedrag van 25,- terug kan betalen