Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Hofland hekelt "De Boer-geruchten"
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Hofland hekelt "De Boer-geruchten"

Hofland ge´rriteerd door geruchten

9 apr 2002 - Bron: Sp!ts - Door: ES
Kevin Hofland

Hofland laat in zijn column in de krant "Sp!ts" weten dat de geruchten over zijn opvolging hem irriteren. "Langzamerhand lijkt het erop dat PSV liever heeft dat ik vertrek bij de club", aldus de verdediger.

Hofland doelt hiermee op de geruchten als zou Frank de Boer naar PSV komen om Hofland op te volgen. De Boer gaf onlangs namelijk aan weg te willen bij Barcelona. De interesse van PSV is bekend bij De Boer en hij liet dan ook meteen weten niet negatief tegenover een komst naar Eindhoven te staan. "PSV ligt toch minder gevoelig dan Feyenoord", aldus de ex-Ajacied.

Gisteren nog liet Gerets weten De Boer graag aan zijn elftal toe te willen voegen. In het AD zei hij dat PSV de ervaring, traptechniek en kopkracht van De Boer goed zou kunnen gebruiken.

Nu De Boer heeft aangegeven te willen vertrekken, is PSV van plan hier zo snel als mogelijk op in te spelen. Hofland is hierdoor onder druk komen te staan. Van Raaij heeft hem en ook Van Bommel een deadline gesteld. Hij wil zo snel mogelijk van de beide spelers weten wat hun plannen na dit seizoen zijn.

Hofland is niet gelukkig met die deadline. "Er wordt nu druk op mij uitgeoefend. Het lijkt net of ik binnen een paar dagen een definitieve beslissing moet nemen", aldus de PSV'er.

Maandag na de topper tegen Feyenoord heeft Hofland een gesprek met de leiding van PSV over zijn toekomst. Bij PSV gaat men er vanuit dat hij zal vertrekken. Er bestaat voor hem interesse van Arsenal, AC Milan, Parma, Lazio en Manchester United.