Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Real Madrid wil Van Bommel

Real Madrid wil Van Bommel

Sleutelrol weggelegd voor Patrick Viera

16 apr 2002 - Door: ES
Mark van Bommel

Diverse bronnen melden vandaag dat Real Madrid geďnteresseerd is in Mark van Bommel. Eerder nog toonde Arsenal interesse in de PSV-aanvoerder, omdat Patrick Viera in de belangstelling stond van Real Madrid. Inmiddels gaat men er bij de Londonse club echter vanuit dat Viera toch bij Arsenal zal blijven, waardoor de belangstelling voor diens beoogde opvolger (Van Bommel) voorbij lijkt.

Maar misschien juicht Arsenal wel te vroeg. Viera staat namelijk nog steeds erg hoog op het verlanglijstje van Real Madrid: hoger zelfs dan Mark van Bommel. Mocht Viera dus toch naar Madrid gaan, dan zal de Madrileense interesse voor Van Bommel dus ten einde zijn. In dat geval komt de PSV'er waarschijnlijk weer in de belangstelling van Arsenal te staan.

Hoe het ook zij, Van Bommel zelf is tot die tijd erg verheugd met de belangstelling vanuit Madrid. "Een mooie club met een prachtige historie en op dit moment één van de beste ploegen ter wereld, zoniet de beste. Het is fantastisch om naar te kijken. Ja, daar zou ik graag willen spelen", aldus Van Bommel.

Real is overigens geďnteresseerd in Viera en/of Van Bommel, omdat Claude Makalélé waarschijnlijk naar Inter Milan zal verkassen. En zo is de stoelendans dus weer compleet...