Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > NOS aanwezig op forumavond PSV en de media 5/10 a.s.
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

NOS aanwezig op forumavond PSV en de media 5/10 a.s.

Andy Houtkamp en Gio Lippens in het forum

9 sep 2000

Op donderdag 5 oktober organiseert de supportersvereniging wederom een forumavond. Het thema voor deze avond is: PSV en de media. Het mag duidelijk zijn. Al jaren en jaren is er bijzonder veel kritiek op de manier waarop PSV door de media wordt benadert. Dit geldt zeker voor de wijze waarop bepaalde omroepen, dagbladen en tijdschriften zich meent te moeten opstellen als het gaat om PSV. Of het nu gaat om de uiterst korte en eenzijdige verslaggeving na wedstrijden of om het in beeld brengen van het behalen van een kampioenschap. PSV-supporters voelen zich benadeeld. Zelfs perschef Pedro Salazar heeft zich in niet misverstane bewoordingen uitgelaten over de minimale aandacht die PSV kreeg van de NOS. Wat moet daar aan gedaan worden en kan er wel iets aan gedaan worden? Deelnemers aan de forumavond zijn:
Pedro Salazar - Hewitt (persvoorlichter PSV)
Henk van Weert (sportredactie Eindhovens Dagblad)
Johan Derksen (hoofdredacteur Voetbal International)
Gio Lippens (hoofdredacteur en plv. chef sport NOS Studio Sport)
Andy Houtkamp (hoofdredacteur NOS Langs de Lijn)

Gespreksleider is François Boulangé en de inleiding zal worden verzorgd door dr. H. Evers van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

Kom op donderdagavond, 5 oktober, 20.00 uur naar het supportershome en praat er over mee met vertegenwoordigers van diverse regionale en landelijke media.
Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen fl. 2,50.