Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Redelijk bezochte sfeeravond
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Redelijk bezochte sfeeravond

Nog veel onvrede onder supporters

23 apr 2002

Er heerst nogal wat onvrede bij de supporters over het beleid van PSV wat betreft de sfeer in het Philips stadion. Zo bleek gisteren op de redelijk bezochte discussieavond over sfeer. Er werd flink gediscussieerd.
De uitvoering zit te veel vast aan regeltjes, waardoor e.e.a. moeilijk van de grond komt. Het spontane is eraf volgens de supporters. De sfeer is te geregisseerd. Ook de spelersgroep kan een positieve bijdrage leveren aan de sfeer. Zij moeten zich meer betrokken gaan voelen bij de supporters. Daarnaast was de vraag naar een sfeervak groot.
Hoewel van tevoren was aangekondigd dat er geen beleidszaken aan de orde zouden komen en daarom ook geen beleidsbepalers aanwezig waren was dit wellicht toch een gemis. Reden temeer om een nieuwe forumavond met beleidsbepalers te organiseren.
De sfeercommissie is, volgens de supporters, wel goed bezig en moet vooral zo doorgaan. Er is een weg ingeslagen en die moet uitgroeien tot een mooi sfeervol Philips stadion. De sfeercommissie zal alle besproken punten meenemen en bespreken met PSV.
Het doel van de sfeeravond om nieuwe sfeerideeŽn te creŽren en tot de oprichting van een sfeerteam te komen is hier eigenlijk aan voorbij gegaan. Wil je helpen bij de uitvoering van de sfeeractiviteiten kan kun je je opgeven bij de sfeercommissie.