Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > 'Spelersgroep blij met vertrek Gerets'
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

'Spelersgroep blij met vertrek Gerets'

Eerste geruchten over opvolger Gerets

21 mei 2002 - Door: HK
Eric Gerets

Bij terugkomst op schiphol liet Mark van Bommel weten dat het merendeel van de spelersgroep blij is dat de samenwerking tussen PSV en Erik Gerets is beeindigd. "De onstante situatie was niet langer houdbaar en dit was het beste voor PSV.", aldus de aanvoerder. Van Bommel heeft nog geen contact gehad met Gerets, wiens naam in verband gebracht wordt met Standard Luik.

Inmiddels komen de eerste geruchten op gang over de mogelijke opvolger van Gerets. De namen van Morten Olsen en Guus Hiddink worden het meest genoemd, maar er bestaat ook een kans dat Erwin Koeman volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staat. Dit wordt weliswaar ontkend door persvoorlichter Pedro Salazar, maar het is geen geheim dat Koeman goed in de groep ligt.

Ook de naam van Martin Jol kan aan het lijstje van kandidaten worden toegevoegd. De huidige trainer van RKC heeft prima resultaten geboekt bij de Waalwijkers. Ondanks zeer bescheiden financiele middelen wist hij van het 'leijke eendje van de Eredivisie' een zeer stabiele en goed voetballende middenmotor / subtopper te maken.

Jol zelf gaf al eens te kennen dat hij graag bij PSV aan de slag zou gaan. Van de top-3 zou die club hem het meest liggen.