Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersfeest: kaarten verkrijgbaar vanaf 8 juli

Supportersfeest: kaarten verkrijgbaar vanaf 8 juli

Lokatie: Koningshof te Veldhoven

30 jun 2002 - Door: DvG

Voor het Supportersfeest dat dit jaar op vrijdag 9 augustus zal plaatsvinden in congrescentrum Koningshof te Veldhoven zullen de kaarten beschikbaar zijn vanaf maandag 8 juli aanstaande. Kaarten voor leden (inclusief enkele consumptiebonnen) zijn gratis, introducés betalen €12,50 voor dit fantastische feest!

Naast DJ en PSV veldspeaker Peter Raaijmakers zullen de volgende artiesten optreden:

Friends
De Sjonnies
Peter Koelewijn
De Zware Jongens


Uiteraard zal op deze avond ook de nieuwe PSV selectie worden gepresenteerd aan het publiek en wel door Guus Hiddink!

Voorafgaande en na afloop van het feest zullen er bussen rijden vanaf het centraal station te Eindhoven naar Veldhoven. Vertrektijd van de bussen heen 19.15 uur en terug om 23.00 uur (op laatste treinen) en na afloop van het feest. Let op! opstapplaats voor de heenreis is Centraal Station bij het postkantoor aan de centrumzijde.
Buskaarten ŕ €2,- zijn te verkrijgen in de Supporterswinkel.

Hotel Koningshof biedt speciale arrangementen aan aan feestgangers die na het feest daar graag willen blijven overnachten.

Routebeschrijving naar NH Hotel Koningshof

Leden kunnen de gratis kaarten afhalen in de Supporterswinkel in het Philips Stadion. 1 introducé per lid. Leden die ver buiten Eindhoven wonen kunnen hun gratis en introducékaarten schriftelijk bestellen o.v.v. naam adres en lidnummer. Na (eventuele) overmaking van ? 12,50 op giro 3095611 of bankrekening 860680142 zullen de kaarten worden toegezonden.
Let op! Het aantal introducékaarten is beperkt!
Busretourkaarten zijn eveneens verkrijgbaar voor €2,- per stuk.