PSV wint van Freiburg

Weer niet overtuigend

27 jul 2002 - Door: DvG
Johann Vogel

PSV heeft de oefenwedstrijden in en tegen het Duitse Freibrug gewonnen met 2-3. De Duitsers kwamen al vroeg, in de zesde minuut van de wedstrijd, op voorsprong door een doelpunt van Coulibay. Pas laat in de eerste helft werd het gelijk door een doelpunt van Gakhokidze.

In de tweede helft leek het voor de Eindhovenaren iets makkelijker te worden en liep men door doelpunten van Vogel en Vennegoor of Hesselink uit naar een 1-3 voorsprong. Het laatste doelpunt was echter voor de Duitsers, wat resulteerde in een endstand van 2-3.