Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Feestupdate: routebeschrijving NH Hotel Koningshof
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Feestupdate: routebeschrijving NH Hotel Koningshof

Routebeschrijving NH Hotel Koningshof

31 jul 2002 - Door: DvG

Vele mensen vroegen ons om een routebeschrijving naar hotel Koningshof te Veldhoven. De locatie waar vrijdag 9 augustus 2002 het grootse Supportersfeest wordt gehouden.

Overigens is het nog steeds mogelijk om in de Supporterswinkel een busretour voor ?2,- te boeken, deze bus vertrekt om 19.15 uur van Eindhoven Centraal Station (bij het postkantoor aan de centrumzijde) en terug gaat deze om 23.00 uur (aansluiting laatste treinen) en aan het einde van het feest.

Meer informatie over het feest...

Routebeschrijving:

Via ?s-Hertogenbosch:
Volg de A2/E25 richting eindhoven en houd de richting Maastricht/Venlo A2/E25 aan.
Bij afslag 32 (Veldhoven-Zuid) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag gaat u linksaf en vervolgens ca. 3km rechtdoor zoals aangegeven op het kaartje.

Via Breda / Tilburg:
Volg de A58/E312 richting Eindhoven en houd de richting Maastricht/Venlo A2/E25 aan.
Bij afslag 32 (Veldhoven-Zuid) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag gaat u linksaf en vervolgens ca. 3 km rechtdoor zoals aangegeven op het kaartje.

Via Maastricht / Venlo:
Volg de A67/E34 richting Eindhoven en houd de richting Amsterdam/Tilburg aan.
Bij afslag 32 (Veldhoven-Zuid) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag gaat u linksaf en vervolgens ca. 3 km rechtdoor zoals aangegeven op het kaartje.

Via Antwerpen/Turnhout:
Volg de A67/E34 richting Eindhoven neem afslag 32 (Eersel) en verder richting Steensel (3/4 rotonde). Ongeveer 2.5 Km na Steensel in richting Veldhoven vindt u rechts NH Koningshof Hotel.


Alternatieve routes:
1. Rij na afslag 32 op de A2 door naar de A67 richting BelgiŽ en neem afslag 32 op de A67 (afslag Eersel), zie verder "Via Antwerpen/Turnhout"
2. Bij files op de rondweg Eindhoven, neem op de A2 afslag 31 en volg de borden Koningshof.

Per trein, bus of Treintaxi:
Bij aankomst in Eindhoven Centraal station verlaat u het perron rechtsaf, richting busstation. U neemt Buslijn 149/150 en stapt uit bij de halte voor de toegangspoort naar NH Koningshof Hotel. Duur van de rit bedraagt ongeveer 25 minuten.