Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Brief aan Guus Hiddink
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Brief aan Guus Hiddink

19 aug 2002 - Door: DvG
Guus Hiddink

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen week, waarin ondermeer Guus Hiddink een dreigbrief heeft ontvangen, heeft de Supportersvereniging besloten onze coach namens al haar leden een hart onder de riem te steken. Onder staande brief is daarom gisteren, tijdens het ir. Ottentoernooi, bezorgd door onze voorzitter Ger van Os.
Laten we hopen dat iedereen nu tot bezinning is gekomen en de belachelijke bedreigingen aan diverse adressen tot een einde zijn gekomen.PSV Voetbal
T.a.v. de heer G. Hiddink

Eindhoven, 16 augustus 2002

Betreft: Steunbetuiging


Geachte heer Hiddink, beste Guus,

Het betreurt de Supportersvereniging PSV in hoge mate dat er zieke geesten zijn die aan jou en jouw collega's dreigbrieven hebben gestuurd.
Wij begrijpen dat zoiets een enorme impact kan hebben op degene die zo'n brief ontvangt.
Namens het bestuur wil ik je laten weten dat onze supportersvereniging, met 14.000 leden, achter jou staat en dat we alle steun en vertrouwen in jou hebben in deze mentaal zware periode. Wij wensen jou dan ook bijzonder veel sterkte in het omgaan met dit soort excessen en hopen dat je het plezier in het voetbal hierdoor niet permanent zult verliezen.

Wij hopen dat degene die dit soort idioterie meent te moeten uithalen gepakt zullen worden en op gepaste wijze gestraft.


Met vriendelijke groet,

Ger van Os
Voorzitter