Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Protest omtrent gang van zaken kaartverkoop CL
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Protest omtrent gang van zaken kaartverkoop CL

Champions League

Korte voorbereidingstijd is de oorzaak

24 aug 2002 - Door: DvG

De afgelopen dagen hebben diverse leden zich tot ons gewend omtrent de gang van zaken rond de kaartverkoop voor de Champions League.
De kritiek die wij ontvingen was gespitst op een tweetal punten.

De leden hadden met name commentaar op het feit dat de voorverkoop voor leden van de Supportersvereniging nog verder naar achter geschoven was (seizoenkaarthouders krijgen nu eerder de kans om extra kaarten te kopen) en het feit dat de prijs voor de kaarten aanzienlijk verhoogd was.

Als reactie hierop deelde PSV ons mee dat er een te korte voorbereidingstijd was om ook voor leden van de Supportersvereniging een voorverkoop voor de loting te laten plaatsvinden. Dit was het gevolg van de beslissing op een laat moment om dit jaar toch maar een seizoenkaart voor een jaar uit te geven (itt de aanvankelijke bedoeling van 5 jaar).

Hoewel wij begrip kunnen opbrengen voor deze korte voorbereidingstijd is het voor ons onaanvaardbaar dat de leden van de Supportersvereniging nog verder achtergesteld zijn. Hierover is dan ook het laatste woord zeker nog niet gesproken. Wij hebben PSV dan ook aangegeven dat wij hierover met hun een gesprek wensen.

De reden voor de prijsverhoging was overigens het feit dat vorig jaar ook een wedstrijd in Arnhem gespeeld werd en men mensen wilde motiveren om ook deze wedstrijd te bezoeken.