Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Protest tegen combi FC Zwolle
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Protest tegen combi FC Zwolle

Extra opstappunt: Zwolle

10 sep 2002 - Door: DvG

Op zaterdag 21 september aanstaande speelt PSV een uitwedstrijd in Zwolle tegen de plaatselijke FC. De autoriteiten in Zwolle hebben helaas besloten dat PSV supporters deze wedstrijd alleen mogen bezoeken door middel van een verplichte vervoersregeling.

Aangezien de autoriteiten in Zwolle hun besluit tot op heden niet hebben wilen herzien heeft het bestuur van de Supportersvereniging PSV besloten om, bij wijze van protest, bij Zwolle een extra opstappunt te creŽren.

Overigens zal PSV, op uitdrukkelijk verzoek van de supportersvereniging, vandaag nog een brief versturen richting de KNVB om in deze kwestie actie te ondernemen.

Middels deze (ludieke) actie willen wij de PSV supporters toch in de gelegenheid stellen om op een zo flexibel mogelijk wijze gebruik te maken van de volstrekt onterecht opgelegde vervoersregeling.

PSV fans die gebruik willen maken van het extra opstappunt kunnen contact opnemen met de Supporterswinkel op telefoonnummer 040-2574782. Ook als er al een reis geboekt is kan er gebruik gemaakt worden van dit opstappunt. Men dient dit echter wel vooraf te melden bij de Supporterswinkel via het hiervoor genoemde telefoonnummer.