Home > Nieuws > PSV verrast Manchester United

PSV verrast Manchester United

Zwak "Man United" gestraft door PSV

27 sep 2000

PSV heeft tot ieders verbazing voor een grote verassing gezorgd door Manchester United met 3-1 te verslaan.
De wedstrijd begon voor PSV direct al met een tegenvaller doordat Manchester al in de derde minuut een penalty tegenkreeg die Scholes beheerst binnenschoot.
Maar naarmate de wedstrijd vorderde wist PSV steeds meer grip te krijgen op Manchester, dat begon zonder David Backham en Ryan Giggs.
Na een kwartier wist PSV via Wilfred Bouma op gelijke hoogte te komen waarna PSV het spel begon te domineren. Nog voor de rust was het Mark van Bommel op een pass van Mateja Kezman die voor de 2-1 voorsprong zorgde.
In de tweede helft kwam PSV nauwlijks meer in de problemen en wist het zlefs de nodige kansen te creëren. Uiteindelijk was het Kezman die met een schitterende goal de beslissende 3-1 scoorde.
Manchester probeerde nog voor een ommekeer te zorgen door de "vasete waarden" Beckham en Giggs in te brengen maar dit had geen effect.
De volgende wedstrijd van PSV in de eerste ronde van de Champions League is de uitwedstrijd tegen Manchester op Old Traffort. Verwacht mag worden dat PSV het dan een stuk lastiger zal krijgen.
PSV gaat nu aan kop met 6 punten uit 3 wedstrijden gevolgd door Manchester en Dinamo Kiev met 4 punten en Anderlecht staat laatste met 3 punten uit evenzoveel wedstrijden.