Home > Nieuws > PSV helpt Arsenal aan 4-0 winst

PSV helpt Arsenal aan 4-0 winst

PSV profiteert niet van gekregen kansen

25 sep 2002 - Door: RD

PSV heeft vanavond verdiend maar niet geheel kansloos verloren van Arsenal.
Al na 20 seconden kwam Arsenal op voorsprong door een opéénstapeling van fouten in de PSV verdediging.
Daarna herpakte PSV zich redelijk maar wist de verkregen kansen niet te benutten. PSV was wederom slordig in de afwerking en profiteerde niet van het feit dat ook Arsenal niet altijd geconcentreerd uitverdedigde.
De tweede helft begon Hiddink met nog een extra aanvaller doordad Hofland gebleseerd het veld moest verlaten. Arsenal sloot de verdediging hermetisch af en PSV strandde keer op keer op de laatste linie van de Engelse ploeg.
Na 66 minuten profiteerde Arsenal wederom van een afwachtende houding van PSV en scoorde de 0-2, toen was al duidelijk dat de wedstrijd gespeeld was.
PSV probeerde nog wel even maar mistte duidelijke overtuiging, tot overmaat van ramp werd het ook nog eens 0-3 en vervolgens 0-4, wellicht wat geflateerd maar zeker niet onverdiend.
PSV zal in de wedstrijden tegen Borussia Dortmund moeten laten zien of het Europees nog een rol kan spelen in de Champions Leaugue.

• Ronald Waterreus
  • Kasper Bøgelund
  • André Ooijer
  • Kevin Hofland (46. Jan Vennegoor of Hesselink)