Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Leandro en Vogel in de basis
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Leandro en Vogel in de basis

Champions League

Bruggink opnieuw op de bank?

1 okt 2002 - Door: ST
Arnold Bruggink

PSV speelt woensdag in de Champions League tegen Dortmund met Vogel en Leandro in de basis. Dat viel op te maken uit de woorden van coach Hiddink, na de laatste training voorafgaand aan het belangrijke duel.

Vogel werd vorige week tegen Arsenal al in de eerste helft gewisseld, nadat hij een beslissende fout had gemaakt. "Gelukkig is het geen teer zieltje", zei Hiddink. "Hij was de weg even kwijt. Daarop hebben we gereageerd. Dat hij zaterdag tegen De Graafschap op de bank zat was geen revanche van mijn kant."

Bruggink
Ook Bruggink behoorde zaterdag tot de wissels. Voor hem speelde Leandro. Hiddink gaf te kennen woensdag ook de voorkeur te gegen aan het achttienjarig Braziliaans talent, als de man achter spits Kezman. Waarschijnlijk betekent dit dat Bruggink opnieuw niet in de basis staat.

Met uitzondering van verdediger Hofland is iedereen fit bij PSV. Uit voorzorg heeft Hiddink nog wel Ramzi aan de selectie toegevoegd, maar zeer waarschijnlijk valt de aanvaller woensdag weg uit de voorlopige groep van negentien.

Vermoedelijke opstelling: Waterreus; Bögelund, Faber (of Addo), Ooijer en Heintze; Rommedahl, Van Bommel, Vogel en Bouma; Leandro en Kezman.