Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Twaalfde Man Shirt weer vernield
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Twaalfde Man Shirt weer vernield

3e keer in één jaar tijd

20 okt 2002 - Door: DvG

Aan het einde van het vorige seizoen stond het trieste record van vernielingen van het Twaalfde Man Shirt op 2 in één jaar tijd. Helaas moeten we daar weer een vernieling aan toevoegen.

Gisterenavond, voorafgaande aan de wedstrijd tegen Roda JC, toen het shirt in Vak O opgelaten werd heeft een stelletje vandalen weer de kans gezien om het shirt kapot te sheuren. Dit keer is de schade aanzienlijk aan de rechter bovenkant van het shirt.

Een geluk bij een ongeluk is dat er op dat moment waarschijnlijk één camera op het betreffende vak gericht stond. Wellicht zijn de daders te achterhalen. De schade van de vernieling zal dan op deze personen verhaald gaan worden.

Het is jammer dat, terwijl de schreeuw om meer sfeer steeds groter wordt, mensen het toch nodig vinden om sfeerverhogende artikelen telkens weer te vernielen. Laat ze zichzelf eens realiseren dat ze hiermee spullen die in feite met hun eigen geld zijn gekocht kapot maken en bovendien sfeerverhogende activiteiten steeds moeilijker maken.

Het shirt zal weer (tegen aanzienlijke kosten) gerepareerd gaan worden, maar dit betekent (wéér) dat het shirt een aantal wedstrijden niet in het Philips Stadion te bewonderen zal zijn.