Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Vreemde combiregeling naar FC Twente
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Vreemde combiregeling naar FC Twente

Eredivisie

Supportersvereniging overweegt extra opstapplaats

28 okt 2002

PSV heeft inmiddels via haar eigen website de navolgende verklaring voor de vreemde bus/auto combiregeling naar FC Twente geplaatst:

" Ondanks het feit dat de ervaring van het afgelopen jaar zeer positief was en er een principe akkoord was bereikt waarin de lokale driehoek van Enschede toegezegd had dat PSV dit jaar op eigen vervoer in Enschede welkom was, is nu wederom een combi opgelegd. Reden hiervoor is het feit dat FC Twente een deel van het stadion en de bijbehorende parkeerterreinen aan het verbouwen is. Vanwege de stand van zaken van de bouw is er slechts beperkte parkeerruimte voor de fans van PSV. In eerste aanleg wilde de lokale driehoek dat alle fans van PSV per bus zouden komen. In de voorbespreking werd alsnog bereikt dat een deel van de supporters per auto af mogen reizen. De overige supporters dienen evenwel per bus richting Enschede af te reizen, vanwege de beperkte parkeerruimte. Hiermee wordt dus geen recht gedaan aan eerdere uitspraken van de gemeente Enschede."

Ook de Supportersvereniging was verbaasd over deze opgelegde verplichte en vreemde combiregeling. Wij overwegen dan ook om net als tegen FC Zwolle bij wijze van protest een (geheime) extra opstapplaats te creŽren. Voor meer informatie over deze opstapplaats hou deze website in de gaten of bel met 040-2574782.