Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Van Raaij treedt mogelijk eerder af
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Van Raaij treedt mogelijk eerder af

Voorzitter wil eerst geschikte opvolger inwerken

14 nov 2002 - Door: HK

PSV-voorzitter Harry van Raaij heeft bekend gemaakt dat hij zijn functie als voorzitter vermoedelijk al eerder zal neerleggen. Van Raaij is in principe benoemd als voorzitter van PSV tot 2005, maar denkt er zelf over om al in april 2004 een stapje terug te doen.

Reeds bij de aanvaarding van de nieuwe bestuurstermijn kondigde Van Raaij al aan dat hij waarschijnlijk eerder zou aftreden. 'Ik heb toen al gezegd dat ik mijn termijn waarschijnlijk niet vol zal maken. Ik heb het recht gevraagd om eerder af te haken. Dat is mij gegund.'

Van Raaij stelde onlangs nog zijn functie ter discussie bij de Raad van Bestuur van PSV. Van Raaij vond dat nodig, omdat PSV de vooraf gestelde sportieve doelstellingen niet had gehaald. De Raad van Bestuur stond echter unaniem achter Van Raaij en zou het betreuren als hij per direct op zou stappen.

Een opvolger heeft de voorzitter ook al op het oog. De kandidaat zou -net als van Raaij zelf- afkomstig zijn van hoofdsponsor Philips en tegen de tijd dat Van Raaij zou willen aftreden ook beschikbaar zijn. Hij weigerde echter bekend te maken om wie het gaat. Van Raaij wil de nieuwe voorzitter echter zelf eerst gedegen inwerken, alvorens hij zal aftreden.