Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Positief gesprek met PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Positief gesprek met PSV

"Goede relatie is van essentieel belang"

10 dec 2002 - Door: MS

Dinsdagmiddag heeft er een positief gesprek plaatsgevonden tussen onze voorzitter Ger van Os, trainer Guus Hiddink, manager communicatie Pedro Salazar, verzorger Mart van den Heuvel en de spelersraad van PSV.

Tijdens dit gesprek, dat op verzoek van Guus Hiddink had plaatsgevonden, werd duidelijkheid verschaft over de misverstanden die waren ontstaan nadat twee spelers na afloop van PSV - Willem II niet aanwezig waren in het supportershome. Tevens werd ook gesproken over de communicatiefouten wat betreft de afwezigheid van de PSV-spelers op maandag 2 december op ons tafelvoetbaltoernooi. Uit dit gesprek is duidelijk naar voren gekomen dat er sprake was van een enorme miscommunicatie tussen PSV en de Supportersvereniging.

Er is ook gebleken dat de goede relatie tussen de PSV-spelers en de Supportersvereniging door dit incident geen negatief vervolg mag hebben. Tijdens dit gesprek zijn er duidelijke afspraken gemaakt tussen de supportersvereniging en de PSV-spelers. Er zal voortaan met directere lijnen gewerkt worden om te voorkomen dat er in de toekomst nog iets mis kan gaan. Alle partijen zijn van mening dat een goede relatie tussen spelers en supporters van essentieel belang is!!