Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Komt Arthur Numan terug?
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Komt Arthur Numan terug?

Numan wil wel terug naar Nederland

8 jan 2003 - Door: ES

Zelf zegt hij wel oren te hebben naar een terugkeer naar Nederland en dat treft, want zowel PSV als Feyenoord willen Arthur Numan graag contracteren. PSV lijkt overigens de beste papieren te hebben om de 33-jarige linkspoot in te lijven. Numan heeft immers een tweede huis in Eindhoven, speelde al eens eerder voor PSV, en kent bovendien Guus Hiddink nog uit zijn tijd bij het Nederlands elftal.

Toch maakt ook Feyenoord een goede kans, omdat technisch directeur Rob Baan in zijn tijd als assistent-trainer bij PSV op goede voet stond met de speler. Bovendien lijkt Feyenoord meer dan PSV behoefte te hebben aan een goede linksback. Want waar PSV van de week nog de Koreaan Lee inlijfde als versterking voor de linkerflank, daar maakte Feyenoord vandaag bekend af te willen van Thomas Rasza, de linksback van de Rotterdammers.

Tot slot zou Numan natuurlijk ook kunnen besluiten gewoon bij de Glasgow Rangers te blijven. Daarbij heeft hij in interviews regelmatig bekend gemaakt dat hij graag nog eens in de VS zou willen voetballen, dus ook dat is nog een mogelijkheid. Wordt dus vervolgd...