Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Reis gratis mee naar ADO Den Haag
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Reis gratis mee naar ADO Den Haag

KNVB Beker

Busreis voor leden gratis!

13 jan 2003 - Door: DvG

Zoals bekend wordt de wedstrijd om de Amstel Cup tegen ADO Den Haag in Den Haag op 5 februari gespeeld op de onmogelijke tijd van 14.30 uur (op een werkdag!).

Zoals wij reeds eerder bekend maakten willen ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk PSV supporters toch naar de bewuste wedstrijd kunnen afreizen. Zodoende doen we namelijk precies wat de autoriteiten in Den Haag niet van ons verwachten.

Daarom heeft het bestuur van de Supportersvereniging PSV vanavond besloten de busreis voor leden van de Supportersvereniging geheel gratis uit te voeren en voor niet leden zal de (normale) ledenprijs gaan gelden. Deze prijzen zijn uitsluitend voor de busreis, voor het kaartje dient wel betaald te worden.

Voor de verplichte combi gelden dan ook de volgende prijzen:

Leden: busreis €0,- entreekaartje €6,60= €6,60
Niet leden: busreis €6,90 entreekaartje €6,60= €13,50

De verkoop van de combireis begint aanstaande woensdag 15 januari en tot zaterdag 18 januari zijn er kaarten gereserveerd voor reiskaarthouders. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de Supporterswinkel.

Naar de wedstrijd zal ook een randstadbus rijden (bij voldoende belangstelling) en voor de bussen vanuit Eindhoven is een extra opstappunt gecreëerd. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Supporterswinkel.

Reis allemaal mee naar Den Haag!