Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging organiseert vlaggetjesdag
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging organiseert vlaggetjesdag

22 februari: vlaggetjesdag!

2 feb 2003 - Door: DvGOp zaterdag 22 februari aanstaande organiseert de Supportersvereniging wederom een sfeeractiviteit.

Na het succes van de grootste vlag van Nederland, welke ge´ntroduceerd werd tijdens PSV-RBC op 31 januari jongstleden, kan nu iedereen meedoen met vlaggetjesdag.

Een veelgehoorde wens onder supporters is het meenemen van een eigen vlag naar het stadion. Na goed overleg met PSV is dit bij PSV-NAC uiteindelijk mogelijk.

Wat is de bedoeling?

Wij hebben 1000 vlaggenstokken ter beschikking. Deze vlaggenstokken zijn allemaal 1 meter lang. De stokken worden op de wedstrijddag gratis op diverse plaatsen in het stadion uitgedeeld. Op vertoon van een vlag kan ook jij in het bezit komen van een vlaggenstok.

Let op!

Er zijn enkele regels voor de zelf meegebrachte vlaggen:

  • eigen vlaggenstokken worden (nog) niet toegelaten in het stadion;
  • de vlag mag geen "teksten van de dag" bevatten, dat wil zeggen geen discriminerende en racistische teksten en geen provocerende teksten naar de tegenstander;
  • de vlagger moet rekening houden met de medesupporters;
  • we hebben toestemming van PSV gekregen voor deze wedstrijd, maar mocht de actie op de een of andere wijze niet slagen, dan zal deze actie nooit meer herhaald kunnen worden. Laat je dus van je beste kant zien!
  • een tip: aan de vlaggenstok zitten geen haken of iets dergelijks, gebruik dus alleen vlaggen die je over de stok heen kunt schuiven.


Meer informatie...