Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Numan vetrekt bij Rangers
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Numan vetrekt bij Rangers

Keert linksback terug naar oude nest?

18 feb 2003 - Door: HK

Arthur Numan zal aan het einde van dit seizoen vertrekken bij Glasgow Rangers. De voormalige linksback van PSV en Oranje wilde graag nog een jaar doorgaan in Schotland, maar de besprekingen over een nieuw contract liepen op niets uit. "Ik was bereid om een deel van mijn salaris in te leveren, gezien de financiële situatie van de club. Het gat tussen wat zij me wilden betalen en wat ik minimaal wilde hebben was echter te groot."

Wat Numan nu gaat doen is nog niet bekend. Vanuit Nederland toonden zowel PSV als Feyenoord serieus interesse in de 33-jarige verdediger. Eerder gaf Numan echter aan dat als hij terug zou keren op de Nederlandse velden, alleen PSV een optie zou zijn.

Numan twijfelt daar nu over. "Je carrière opnieuw opbouwen in het land waar je vandaan komt, hoeft niet altijd goed te gaan. Wat dat beterft is Jorg Albertz' (ex-Rangers, HK) terugkeer naar Hamburger SV daar een goed voorbeeld van.", aldus Numan.

Een andere mogelijkheid is dat Numan zijn carrière zal beëindigen in de Verenigde Staten, maar ook bestaat de kans dat hij zijn voetbalschoenen na dit seizoen definitief aan de wilgen zal hangen. "Ik heb echter nog niet besloten wat ik ga doen, hoewel ik wel dat dingen in gedachten heb. Daar ga ik de komende tijd eens rustig over nadenken."