Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Koreaan Lee en Waterreus in Supportershome
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Koreaan Lee en Waterreus in Supportershome

Lee met groots enhousiasme ontvangen

22 feb 2003

Vanavond was het de beurt aan de Koreaan Lee en Ronald Waterreus om het supportershome te bezoeken. Aangezien het voor Lee allemaal onwennig was en de Nederlandse taal nog niet machtig is kwam zijn vaste begeleider en tolk ook mee richting de supporters. Met volle enthousiasme werd Lee ontvangen door de Supporters, z'n naam werd volluit gescandeerd en vele spontane reacties en vragen om handtekeningen volgden. Dat Lee snel een rondje deed werd hem uiteindelijk niet kwalijk genomen. Ondanks de drukte wisten we een hele korte reactie te verkijgen:

Lee"I like it here in Holand but een beetje moe" (red. Les gehad van Romario?) Ter aanvulling: Van het gezicht van Lee straalde het enthousiasme af, zichtbaar onder de indruk van het enthousiasme van de supporters. Al met al een positieve kennismaking met de supporters.
Ronald Waterreus kwam pas na het vertrek van Lee binnen, typisch in Waterreus stijl mengde hij zich meteen tussen de supporters en ging de discussies aan. Hij overtrof de korte reactie van Lee toen we hem vroegen om een korte reactie over de wedstrijd.
Waterreus:"Drie punten te pakken maar een slechte wedstrijd."