Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Busreizen halve finale Amstel Cup Utrecht-PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Busreizen halve finale Amstel Cup Utrecht-PSV

KNVB Beker

Verkoop via ticketbox

20 mrt 2003 - Door: DvG

Op dinsdag 15 april aanstaande speelt PSV in de halve finale van de Amstel Cup in en tegen Utrecht. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. De Supportersvereniging zal deze busreis organiseren.

Verkoop is als volgt:

De verkoop voor deze wedstrijd start zaterdag 22 maart. Er geldt voor deze wedstrijd een verplichte buscombi. Voor reiskaarthouders zijn er tot en met zondag 23 maart kaarten gereserveerd.

Prijzen:
20,40

In verband met het feit dat Amstel Cup niet valt onder het contract met de busmaatschappij en wij dus geen korting voor leden kunnen aanbieden voor deze reis is het mogelijk om de kaarten voor deze busreis te verkopen via ticketbox (uitgezonderd reiskaarthouders en randstadbus!).
Geinteresseerden voor de Randstadbus kunnen zich melden bij de Supportersvereniging PSV, telefoonnummer 040 2574782 of via info@supver-psv.nl. Reiskaarthouders kunnen terecht in de supporterswinkel, ingang 11 van het Philips Stadion.

Opmerking:
Let op! Het is alleen mogelijk om met de eigen Club Card een kaart te kopen aangezien er een strenge identiteitscontrole plaatsvindt bij het instappen van de bus!!!!