Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > 27 bussen onderweg naar Manchester
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

27 bussen onderweg naar Manchester

Geen noemenswaardige problemen bij vertrek

17 okt 2000

Vanavond om 23.05 uur zijn 27 bussen (en één reservebus) van de Supportersvereniging met supporters vertrokken richting Manchester. Bij het vertrek waren, behalve een aantal personen die het paspoort vergeten waren, geen problemen (de paspoorten zijn tijdig nabezorgd).
De eerste stop van de bussen zal zijn in Calais (Frankrijk) alwaar de overtocht met Sea France naar Engeland worden aanvaard (de boot vertrekt om ongeveer 4.15 uur).
Na de overtocht van ongeveer 5 kwartier zullen de bussen nog één stop maken in Kilsby alvorens ze rond 13.00 uur (Engelse tijd) in Manchester zullen aankomen. 's Avonds om 19.45 uur (wederom Engelse tijd) zal dan de wedstrijd tussen Manchester United en PSV plaatsvinden.
Direct na de wedstrijd vertrekken de bussen dan weer richting Nederland. Men verwacht rond donderdag 19 oktober rond 12.00 uur 's middags weer terug te zijn in Nederland.
Morgen om 11.15 uur vertrekt er ook nog een volle charter van Transavia vanaf Eindhoven Airport richting Manchester. Dit vliegtuig zal rond 11.20 uur (Engelse tijd) aankomen in Manchester en ook direct na de wedstrijd weer vertrekken richting Schiphol waar de supporter met bussen worden teruggebracht naar Eindhoven. Voor de passagiers van het vliegtuig één advies: vergeet uw paspoort niet!
De redactie van de PSV Supporter Online zal al het mogelijke in het werk stellen om u tijdens de reis van de bussen op de hoogte te blijven houden door middel van een reisverslag.