Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Ook PSV voorzitter laaiend enthousiast
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Ook PSV voorzitter laaiend enthousiast

Harry van Raaij:

20 okt 2000

In een gesprek met de voorzitter van de Supportersvereniging, Ger van Os, heeft PSV voorzitter Harry van Raaij aangegeven dat hij zeer trots is op het gedrag van de PSV Supporters zowel voor, tijdens als na de wedstrijd tegen Manchester United. De PSV fans zorgden continu voor een gezellige sfeer zonder problemen, zelfs toen hun club achterstond en het er niet meer naar uit zag dat de wedstrijd gewonnen ging worden.
Zelfs na de wedstrijd bleef de sfeer top. Tussen de drommen supporters van Manchester liepen PSV fans zonder enige wanklank naar de bussen. Een verschijnsel dat je, helaas, niet vaak meer ziet.
Wederom is de zéér goede naam van PSV Supporters in het buitenland bevestigd! De eerder door ons gepubliceerde email van een Manchester United fan bevestigd dit beeld.
Ook de Supportersvereniging sluit zich (uiteraard) aan bij de woorden van onze PSV voorzitter en dankt iedereen hartelijk voor de gemaakte sfeer (ruim 60.000 mensen stilhouden is tenslotte niet niks) en het goede gedrag!
Ook de Eindhovense politie, de stewarding, supporterscoördiinatoren en PSV danken wij voor de prettige samenwerking en hun inzet. Zonder hun zou het nooit zijn gelukt om zoveel supporters zonder enige wanklank de "plas" over te zetten!

(DvG)

Volgend artikel >